Geen grap :-)!

Woensdag 1 April organiseert Jump! samen met deBroekriem een coachingswandeling voor werkzoekenden.

Het duurt twee uur van 11:00 tot 13:00 uur en we verzamelen om 10:50 uur bij de parkeerplaats van Theehuis Rhijnauwen.

Adres: Rhijnauwenselaan 16, 3981 HH Bunnik.

DeBroekriem heeft de ambitie om werkzoekenden te inspireren en in beweging te zetten. Dit doen ze via een activiteitenplatform dat ontmoetingen tussen collega baanzoekers faciliteert. Daarbij geloven ze in de kracht van een positieve mindset en de meerwaarde van actief netwerken. Met inspirerende meet-ups en workshops vergroot DeBroekriem het netwerk en de sollicitatievaardigheden van hoger opgeleide starters en in-between-jobbers. Stichting DeBroekriem is begin 2013 opgericht door 3 twintigers die samen gingen solliciteren. DeBroekriem is in rap tempo gegroeid tot een landelijk netwerk.

 

IMG_0893 IMG_0882

Share →

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>