mooie woorden

Lonny Derwort: ‘Tijdens een workshop van Jump! Talentontwkkeling bleek grote professionaliteit van de begeleiders Marlijn Ott en Kristel van Dam. Verrassende vragen bracht de deelnemers op een ontdekkingsreis naar het talent dat opvalt in de ander. Dit alles tijdens een mooie wandeling. Slotstuk was het levend LinkedIn, waarin men durfde te vragen en het voor anderen niet moeilijk was te geven. Een eyeopener!’ Bunnik 11-11-2015

Jacqueline Rigter van den Hazel: “Fantastische coachwandeling gedaan bij Jump Talent Ontwikkeling. Kristel en Marlijn waren inspirerend met hun opdrachten. Dank dames. Ik heb er weer veel aan gehad en kan met de inzichten van de medewandelaars weer verder aan de slag!” Bunnik 11-11-2015

Nicole Bos: “Jumptalent heeft voor DeBroekriem een loopbaan coachingswandeling verzorgd. Met concrete oefeningen en door het stellen van rake vragen aan elkaar brengen Kristel en Marlijn al stilstaand en wandelend in de natuur focus in het zoeken naar talenten en kwaliteiten. Iedere deelnemer krijgt zo waardevol inzicht wat helpt op het pad voor het vinden van een passende baan.” Bunnik 11-11-2015

Share →

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>