Marlijn Ott:  Open, nieuwsgierig, ondernemend, positief en resultaatgericht.

Doen: Marlijn volgt haar hart en inspireert zo haar omgeving. Ze heeft liever spijt van iets dat ze wel heeft gedaan dan spijt van iets wat ze niet deed. Dit past ze toe in haar gezin, bij familie, voor vrienden en in haar werk. Door de wereld positief te bekijken pakt Marlijn elke kans die op haar pad komt. Dit typeert haar eigen ontwikkelpad.  Geen kans onbenut laten. Dromen zijn er genoeg. Door te plannen en te organiseren kom je verder. Bewegen doe je zelf. Haar passie is: ” de juiste persoon op de juiste plek”.

Kristel van Dam: Liefde, ontwikkeling, reflectie, improvisatie en creativiteit.

Geloof in jezelf: Kristel geniet van haar leven, gezin, familie, vrienden en mensen. Door echt contact te hebben, er te zijn voor elkaar en samen te genieten en te ontdekken. Kristel is altijd in beweging doordat zij nieuwsgierig en leergierig is. Zij is geïnteresseerd in mensen en hun ontwikkelbehoeften. Kristel heeft op basis van eigen overtuiging, eigen-wijsheid de  lijfspreuk  “dit kan ik WEL”. Haar passie is:  “Vertrouw op je intuitie”.

IMG_8198

Kristel van Dam & Marlijn Ott

”Use your talent (everyone has one) in anyway you can.

Don’t keep it to yourself like a miser.

Spend it like a millionaire!”

 

Aangesloten bij de NOBTRA (Stichting Nederlandse Orde van Beroepstrainers)UnknownWij zijn lid van de beroepsvereniging Groene Zorg (BVGZ) (www.groene-zorg.nl)

IMG_1524

Doen mee met de Nationale WandelCoachDag (www.nationalewandcoachdag.nl)

IMG_1528en zijn betrokken bij het In Between Cafe in Zeist  (www.inbetweencafe.nl), Coach4you (www.coach4you.org) en WOMEN Inc. (www.womeninc.nl)

IMG_1530IMG_1523IMG_1532