Ondersteuning bij gedwongen loopbaanverandering. Wij helpen je in je kracht te komen en je talenten optimaal in te zetten.

Wil je iets veranderen, maar weet je nog niet wat precies en hoe?

Concreet stappen zetten naar je doelen? Jump!

Op zoek naar een nieuwe baan heb ik sinds september jl diverse gesprekken en oefeningen gehad met Kristel en Marlijn van Jump! Door hun scherpe blik, open houding en uitdagende opdrachten waren dit zeer inspirerende sessies. Dankzij Jump! Heb ik inmiddels een nieuwe baan gevonden. - Wim Lucassen

In het kort

 • Opmaak van een professionele balans: samen vinden we je competenties en je talenten.
 • Outplacement adhv onze bijzondere 4 stappen methodiek.
 • Verkenning van de arbeidsmarkt.
 • Sollicitatie training: succesvol solliciteren en sollicitatietechnieken.
 • Netwerken.
 • CV check en opstellen goede motivatiebrief.
 • Ondersteuning tijdens het zoeken.
 • 10 sessies (wandelcoaching) van 1,5 uur om de twee weken met tussentijdse huiswerkopdrachten en oefeningen.
 • Prijs voor het totale traject van ½ jaar = € 1.499, — excl. btw, all-inclusive.

(Wij richten ons met onze prijzen op particulieren, voor organisaties/bedrijven hanteren wij andere prijsstellingen)

Jump! Begeleidt je stapsgewijs je persoonlijke kracht te (her)vinden. Jump! geeft structuur aan je zoektocht.

Beide ervaren loopbaancoachescoaches helpen je je kwaliteiten en talenten optimaal in te zetten en te benutten. Je doelen en wensen te realiseren door trouw te blijven aan je unieke zelf.

Wat gaan we doen?

We gaan letterlijk en figuurlijk op stap. Onderweg nemen we je dromen als uitgangspunt om je dichter bij je persoonlijke doelen te brengen. We gaan wandelen waarbij verrassende, creatieve en prikkelende oefeningen worden gedaan. We stimuleren jou, met prikkelende werkvormen om zo jouw wensen en dromen voor de toekomst concreet te maken en te vertalen naar haalbare doelen. Aan het eind van dit traject (van een half jaar) heb je jouw eerste concrete stappen richting jouw droom en nieuwe baan al gezet.

Tevens faciliteren wij intervisie-sessies. Hiermee borgen we dat jouw belangrijkste uitdaging wordt opgelost. Je gaat naar huis met jouw eigen, unieke plan van aanpak én een concrete persoonlijke doelenlijst die je verder brengt.

Wat kan je van ons verwachten:

Hoe kan jij je onderscheiden met jouw talent? Hoe kan je opvallen in jouw unieke bijdrage?
Dit traject helpt jou je eigen talenten inzichtelijk te maken en daaraan concreet richting te geven door op basis van jouw talenten je te onderscheiden bij een sollicitatie of voor het maken van een volgende carrièrestap. Tijdens het traject stel je een ‘Persoonlijk Ontwikkel Plan’ (POP) op aan de hand van verhelderende en creatieve oefeningen en vragen die deel uitmaken van ons 4- fasensysteem. Aan het eind van het traject heb je je concrete persoonlijke plan samengesteld en zijn je de eerste stappen gezet!

Waar wordt naar gekeken?
– Waar liggen mijn kwaliteiten en talenten?
– Hoe zet ik mijn kwaliteiten en vaardigheden in en welke kan en wil ik verder ontwikkelen?
– Ik wil wat anders maar ik weet niet wat en hoe?
– Hoe wil ik mijn verdere loopbaan vormgeven?
– Hoe krijg ik weer meer zin en plezier in mijn werk?
– Hoe maak ik een verantwoorde keuze voor mijn verdere loopbaan?

Onze unieke 4 stappen methodiek:

 • Stap 1. Wie ben ik nu echt?
 • Stap 2. Wat wil ik echt?
 • Stap 3. Concreet plan van aanpak om van A naar B te komen
 • Stap 4. Resultaten boeken!
Stap 1 - Wat zijn mijn kwaliteiten?- Wat zijn mijn talenten?- Wie en wat maakt wat ik van mezelf in gedrag laat zien? Stap 3 - Maak een concreet plan van aanpak- Analyse tussen wie ben ik echt? En wat wil ik echt?- Hoe kom ik van A naar B?- Wat is er voor nodig om van A naar B te komen?
Stap 2 - Wat wil ik nu echt?- Wat is mijn droom?- Wat zijn mijn passies?- Wat zijn mijn drijfveren?- Wat zijn mijn, angsten, drempels , blokkades en excuses? Stap 4 - Start concrete invulling van het plan van aanpak. Resultaten boeken. Doen! Wat kan ik bereiken in een minuut, een uur, een dag, een week, een maand en een jaar?- Wie kan je helpen?- Wat kan je helpen?

En verder:

 • Drie keer intervisie/coaching: na een maand, na drie maanden en na zes maanden.

Contact

Meer weten? Je kunt ons natuurlijk altijd bellen of mailen. We horen graag van je!

 • Marlijn Ott, ervaren loopbaanbegeleider/wandelcoach tel: 06 -10 32 06 31
 • Kristel van Dam, ervaren loopbaanbegeleider/wandelcoach: 06 – 43 87 06 48
 • Ons mailadres is jumptalentontwikkeling@gmail.com
De aanpak van de loopbaan coachingswandelingen van Jump! zijn zeer prettig en direct. Ze weten snel tot mij door te dringen. Veel bruikbare tips en adviezen en geven een fijne en duidelijke richting aan. Goede concrete huiswerkopdrachten. Precies wat ik nodig had om vol goede moed toe te werken naar een nieuwe baan! - Bart Nagel

 


Sollicitatietraining 

Als je weet wat je wilt, maar dat niet vindt in je huidige functie, is een logische stap dat je op zoek gaat naar een nieuwe baan. Jump! geeft advies en begeleiding bij de sollicitaties. Aan het einde van de training kan jij organisaties vinden die het best bij jou passen.

De training bestaat uit:

• Personal branding: het aanscherpen van het beroepsprofiel, up-date van je CV,  LinkedIn-profiel en het formuleren van je eigen Elevator Pitch en presentatie.

• Do’s & Don’ts

• Sollicitatiegesprek:

Eerste indruk – houding
Voorbereiding = het halve werk
Voorstellen – presenteren
Welke vragen kan je verwachten?
Zelfkennis – talenten
Overtuigen

• Leren netwerken, stimuleren van actieve (externe) oriëntatie en de inzet van social media.

• Sollicitatiebegeleiding: gezamenlijk voorbereiden van netwerkgesprekken en oefenen van sollicitatiegesprekken. Na deze gesprekken zijn er altijd korte feedback-momenten.

Na deze training voelt solliciteren niet meer als solliciteren….krijg je er zelfs lol in :-)!  Vanuit een gelijkwaardige positie ga je netwerken om je droombaan te vervullen.

Een intensief traject van 10 sessies x 1,5 uur  om de twee weken met tussentijdse huiswerkopdrachten en oefeningen. Kosten zijn 1.499,- euro (excl. btw). In totaal neemt ons traject 6 maanden in beslag.

 

Resultaat:

– Inzicht in je talenten

– Open voor een nieuwe uitdaging

– Lef en zelfvertrouwen

– Concreet stappenplan

– Pitch

– Netwerk online en offline

– Up-dated linked-in profiel, CV en moticatiebrief

 

 

Het outplacementprogramma van Jump! voorziet in de volgende vaste onderwerpen:

 • Opvang en ondersteuning bij de verwerking van het ontslag.
 • Opmaak van een professionele balans: samen vinden we je competenties en talenten.
 • Verkenning van de arbeidsmarkt.
 • CV check en opmaak goede motivatiebrief.
 • Sollicitatietraining: sollicitatietechnieken en oefenen gesprekken.
 • Netwerken.
 • Ondersteuning tijdens het zoeken.
 • Advies bij de nieuwe arbeidsovereenkomst.
 • Coaching in de startfase van je nieuwe werk.

 

“Dat is een groot voordeel voor loopbaanzelfstuurders, want we moeten het nu juist hebben van unieke verlangens, fascinaties, kwaliteiten en talenten. Het is misschien nog steeds eng om op te vallen maar in loopbaanzelfsturing moet je juist opvallen in jouw unieke bijdrage, want anders komt niemand jou vragen om een interessante klus te komen klaren.” Adriaan Hoogendijk

Lopen-doe-je-zelf-1

Heb je wel eens zo’n onbehaaglijk gevoel dat je niet op de goede plek zit? Je kunt dit natuurlijk accepteren, maar je kunt ook trouw blijven aan jezelf. Dit  boek geeft stapsgewijs aan hoe je je persoonlijke kracht (her)vindt. Beide  auteurs, coaches, liepen samen het Pieterpad af om hun kennis te bundelen en vragen over kracht in het leven en loopbaan te beantwoorden door het contact met de natuur, de gesprekken en eventuele ontmoetingen onderweg. De boodschap van ‘Lopen doe je zelf’ is tijdloos: benut je talenten optimaal, blijf dicht bij jezelf, ga uit van je persoonlijke kracht en realiseer zo je wensen en verlangens. Een prettig, toegankelijk boek. Aanrader!