Natasja Slop: “Nou…………..Jullie coachingswandeling kan ik iedereen aanbevelen!
Het is laagdrempelig, “veilig”, leuk en je neemt echt wat mee naar huis (stof om over na te denken :)). Jullie zijn goed in wat jullie doen (professioneel) maar ook heel toegankelijk (staan niet “boven”de groep maar in de groep) en dat geeft een gevoel van gelijkwaardigheid en wederzijds respect en dat is bijzonder prettig”. 13-04-2017
Francine van Beek: “Marlijn denkt ‘out of the box’, kijkt en ziet. Zij verrast je met vragen, waardoor je op een andere manier naar jezelf en je omgeving leert kijken. Tegelijkertijd is zij energiek en authentiek. Haar positieve energie is aanstekelijk. Zij creëert ruimte op een manier die vanzelfsprekend is. De reis naar La Palma was een beleving, die je zelf ook kunt ervaren! Ik ben met een rugzak vol frisse inzichten naar huis teruggekeerd!” 21-11-2106
Bart Nagel: “Op aanraden van een goede vriend kwam in contact met Jumptalent en werd direct nieuwsgierig naar de loopbaanwandelingen die werden aangeboden. Zondag 29 januari ging nieuwsgierig en vol energie richting het Panbos in Zeist. Daar aangekomen bleek dat vanwege een aantal afmeldingen ik geen groep sessie maar een 1 op 1 traject aangeboden kreeg. Marlijn van Jumptalent wist door haar directe maar zeer prettige aanpak al snel tot mij door te dringen. Wat volgde was een coachwandeling vol met bruikbare adviezen en huiswerkopdrachten. Precies wat ik nodig had om vol goede moed toe te werken naar een nieuwe baan.
Marlijn heel erg bedankt voor jouw persoonlijke en waardevolle feedback. Ik raad iedereen die inbetween jobs zit of opnieuw wil achterhalen welk carrierepad  ze het beste kunnen volgen Jumptalent van harte aan.” 29-01-2017

 Rianne van Ekris: “Marlijn en Kristel bedankt voor jullie coachingswandeling!  Ik heb het als relaxt, open en laagdrempelig en vooral nuttig ervaren. Door de oefeningen en de manier van vragen stellen en doorvragen heb ik nieuwe inzichten gekregen, nieuwe inspiratie gekregen, nieuwe energie opgedaan, heb lekkere praktische tips gekregen waar ik nu lekker mee aan de slag kan en bovenal ben ik lekker in beweging gezet in mijn hoofd. Heerlijk om te ervaren. Echt een aanrader voor iedereen die het gevoel heeft even vast te zitten en/of nieuwe inspiratie kan gebruiken.” 24 juli 2016

Annika Brandenburg: “Mooi hoe je tijdens zo’n wandeling in vrije korte tijd snel tot de kern van de zaak komt. Juist doordat je elkaar niet kent, de juiste vragen die Marlijn had opgesteld en de opzet van de wandeling kom je tot nieuwe inzichten. Kortom een leuke coachingswandeling gisteren bij Jump! Talentontwikkeling. Hele fijne combinatie van buitenlucht (met slechts een klein beetje regen) en doordringende vragen die je aan het denken zetten”. 22 februari 2016

Carline de Graaf: “Op deze wandeling sprak ik mijn wens uit heel graag les te gaan geven (yoga of essentrics of bodybalance) het heeft even geduurd maar sinds deze week heb ik mijn eigen uurtje bodybalance. Hoe leuk is dat! Wilde ik je even laten weten.” 12 december 2015

Lonny Derwort‘Tijdens een workshop van Jump! Talentontwkkeling bleek grote professionaliteit van de begeleiders Marlijn Ott en Kristel van Dam. Verrassende vragen bracht de deelnemers op een ontdekkingsreis naar het talent dat opvalt in de ander. Dit alles tijdens een mooie wandeling. Slotstuk was het levend LinkedIn, waarin men durfde te vragen en het voor anderen niet moeilijk was te geven. Een eyeopener!’ Bunnik 11 november 2015

Jacqueline Rigter van den Hazel: “Fantastische coachwandeling gedaan bij Jump Talent Ontwikkeling. Kristel en Marlijn waren inspirerend met hun opdrachten. Dank dames. Ik heb er weer veel aan gehad en kan met de inzichten van de medewandelaars weer verder aan de slag!” Bunnik 11 november 2015

Nicole Bos: “Jumptalent heeft voor DeBroekriem een loopbaan coachingswandeling verzorgd. Met concrete oefeningen en door het stellen van rake vragen aan elkaar brengen Kristel en Marlijn al stilstaand en wandelend in de natuur focus in het zoeken naar talenten en kwaliteiten. Iedere deelnemer krijgt zo waardevol inzicht wat helpt op het pad voor het vinden van een passende baan.” Bunnik 11 november 2015

Gijs Heikamp: “Hallo Marlijn, bedankt voor de inspirerende wandeling! Ik vond het fijn om samen te spiegelen en praktische handgrepen te krijgen om aan te werken. Grts. Gijs.” 15 maart 2015
Monique van Bokhorst: “Ik vind het heel mooi hoe jullie op een heel laagdrempelige manier iedereen meteen in beweging kregen waarbij iedereen uiteindelijk ook met waardevolle inzichten naar huis ging. En dat in 2 uur tijd! Ook vond ik het heel goed dat jullie direct begonnen met een ervarings-opdracht ipv een voorstelrondje en veel geklets. Jullie zijn heel enthousiast en inspirerend!” 25 januari 2015
Fien van Walbeek – Gijsbertsen: “Marlijn heeft bij DeBroekriem de workshop “Op ontdekkingsreis naar je talenten en kwaliteiten” gegeven. Dit heeft ze erg goed gedaan. Ze wist door bepaalde oefeningen tot de kern van je kwaliteiten te komen. Ook heeft ze veel mensenkennis, is ze to-the-point en heeft ze feilloos door wat je kernkwaliteiten op het eerste gezicht zijn. Ook weet ze in de workshop bij de deelnemers door te dringen waardoor iedereen heel open was. Het is heel knap dat in twee uur tijd iedereen twee kernkwaliteiten kon benoemen en daar heel tevreden mee was. Verder is Marlijn niet te beroerd om te helpen. Want in de middag heeft ze meegedaan aan Serious Job Request, waarbij ze werkzoekenden te woord stond in hun zoektocht naar werk. Dat wist ze goed te doen door goed te luisteren en door te vragen.”  5 jan. 2015
Wim Lucassen: “Op zoek naar een nieuwe baan heb ik sinds september j.l. diverse gesprekken gehad met Marlijn Ott. Door haar scherpe blik, open houding en uitdagende opdrachten waren dit zeer inspirerende sessies. Dankzij Marlijn heb ik inmiddels een nieuwe uitdaging gevonden!”  28 dec. 2014
Janneke van Aartrijk: “Met een frisse blik de week in, na inspirerende zondagochtend wandeling met loopbaancoach Marlijn Ott van Jump Talent. Marlijn, bedankt voor je goede vragen!” 17 dec. 2014
Zoe ten Brink: “Bij deze mijn feedback voor op de website van Jump Talentontwikkeling over de workshop ‘Op ontdekkingsreis naar je talenten en kwaliteiten’. ‘Krachtig, praktisch en toegewijd; in twee uur tot de kernkwaliteiten van jezelf komen. De oefeningen zijn toegankelijk, verfrissend en een echte eye-opener. Marlijn begeleid je met haar scherpe blik en betrokken houding op een hele fijne manier door de oefeningen.’ Ik vond het echt een hele fijne workshop. Dank voor jouw hulp bij het geven van inzicht in mijn kwaliteiten.”  23 dec. 2014
Evelien Houben: “Ik heb met Marlijn een coachingswandeling gedaan. Ik sta versteld van de manier waarop Marlijn mij een spiegel voor heeft gehouden. Ze wist de kern te raken. Ze was hartelijk en oprecht, ik voelde me snel op mijn gemak. Ik zou haar zeker aanbevelen bij anderen. Ik kwam met veel onrust in mijn hoofd en ging met een plan en een heerlijk rustig gevoel naar huis.”  8 sept. 2013.
Service categorie: Loopbaanadviseur. Belangrijkste kwaliteiten: Aangenaam, Deskundige en Hoge integriteit
Clara Gruben: “Verrassend! Coachingswandelen met Simone en anderen. Wouw, wat een jump hebben wij gemaakt in het Panbos! Er galmt het een en ander na. Dat wat nagalmt zijn ‘toevallige’ woorden die echte voltreffers waren. Aanrader!” 9 juni 2013.
Hanneke: “Ik vond het een gezellige, leerzame dag. Wat het me heeft gebracht: een frisse kijk op hoe ik op andere mensen overkom. Dat is anders dan dat ik zelf dacht. Opdrachten waarvan ik in eerste instantie niet meteen het nut van inzag, zoals de laatste – de 3 fasen- vond ik achteraf het meest openbarend. Patronen die je vooruit helpen en tegen houden in je ontwikkeling komen op een subtiele manier boven drijven…. Bedankt voor de gastvrijheid en coachingstalent! Groetjes Hanneke” 29 juni 2013.
Ananda Erich: “Jump! Talentontwikkeling heeft mij een bijzondere dag bezorgd waarbij ik nieuwe inzichten heb gekregen in de verschillende dynamieken van mensen!” 1 juli 2013.
Simone Hellinghuizen: “Het was de moeite waard! Erg leuk en leerzaam. Voor herhaling vatbaar..:-)! ” 9 juni 2013.
Pamela van Hemmen: “Vandaag een inspirerende wandeling gemaakt in Bosch en Duin en leuke mensen ontmoet! Wie schrijft die blijft..:-).”  9 juni 2013.

Mirjam Grijpma:Ook ik heb mee gedaan met de dag ‘Geef richting aan je talent!’ bij de dames van Jump!. Voor mij was het een dag met bijzondere inhoud, stil staan bij mezelf met mooie oefeningen die verdieping bieden. Door twee enthousiaste, warme coaches die in een korte tijd veel openheid wisten te  creeeren, kijk ik met een nieuwe richting mijn toekomst in!  Het werken met een groep voor mij onbekende mensen, werkte voor mij extra krachtig door het verkrijgen van eigen inzicht door ieders proces. Ook de diversiteit aan werkvormen; natuur, creatief, individueel &samen maakte deze dag tot 1 die ik iedereen aan wil raden. Het is voor mij naast het stilstaan bij mijn ontwikkeling op zakelijk gebied er ook een geweest die mij op persoonlijk vlak gesterkt heeft!” 31 mei 2013

Marjon van der Velden: “Bij aankomst voel je je gelijk thuis op de heerlijke plek in Eck en Wiel. Aan de grote keukentafel, tijdens de coachwandeling en in de tuin inspireren Marlijn en Kristel je met opdrachten, vragen én lekker eten om je eigen stappen te ontdekken en te gaan nemen. Jump!
Een persoonlijke, mooie en leerzame workshop als je hebt ontdekt dat je niet tevreden bent je huidige situatie en wilt uitvinden hoe je het anders kunt doen. Geef richting aan je echte talent, deze twee warme en professionele dames kunnen je er goed bij helpen.
Dank jullie wel! Liefs, Marjon”. 26 mei 2013.

Karen Feenstra: “Geweldige, superverzorgde, inspirerende dag! Elke verandering begint met een eerste stap. Ik weet nu welke… Dank jullie wel!” 25 mei 2013.

Mirjam Timmermans: “Topdag dames..en heer..! Hartelijk dank! X”. 25 mei 2013

Mirjam Grijpma: “Inspiratie volop! Herkenning en erkenning. Twasgoed!” 25 mei 2013

Ingeborg van Dusseldorp: “Twee dames die de antwoorden van informatieprofessionals op een pakkende wijze wisten samen te vatten tijdens het BMI congres!” 23 mei 2013
Marloes Haasjes: “De workshop Jump! Talentontwikkeling heeft mij bevrijd van oude vastgeroeste vooroordelen over mijzelf. Deze vooroordelen werkten als een blokkade om verder te kunnen komen. Nu is de weg vrij gemaakt en kan ik vooruit, gebruik makend van de diverse tips en eye-openers. Bedankt!” Service categorie: Loopbaanadviseur. 16 februari 2013  Belangrijkste kwaliteiten: Geweldige resultaten, Deskundige, Hoge integriteit

Anne-France Zijsling: “Ik vond de wandeling geweldig! Goede vragen waarmee je diep kon gaan en weer even goed naar jezelf en de ander kon kijken. Motiverend, met hier en daar een goede eyeopener. Open sfeer, met een lach en met vertrouwen. Dankjulliewel Marlijn en Kristel! Ik zal jullie aanbevelen!” 3 februari 2013.

Carel de Wilde: “Ik heb deelgenomen aan de coachingswandeling van 3 februari 2013. Verrassend om te merken hoe snel je openhartig wordt met vreemde mensen, die je maar net ontmoet hebt. Ook vond ik het bijzonder om te ervaren dat de eerste indruk zo dicht bij de werkelijkheid zit. Doordat je openhartig een spiegel krijgt voorgehouden zonder waardeoordeel, krijg je sneller je eigen gedachten en beweegredenen duidelijk”.

Erno Rorive: “Ik heb met Jump Talentontwikkeling de ‘Jump’ gemaakt in het aanscherpen van mijn persoonlijke ontwikkelingsplan. In deze workshop zorgde Kristel en Marlijn van Jump ervoor dat ik doormiddel van de groep, mezelf een spiegel kon voorzetten. Het is bijzonder om te ervaren hoe hecht je, binnen een dag, kunt worden me een groep onbekende mensen. Deze dag heeft grote indruk op me achtergelaten. Het was ongedwongen, open, voor je zelf en voor de groep. Ik kan deze workshop iedereen aanraden, ongeacht hoe zeker je bent over je toekomstplannen en kwaliteiten. Door met de groep vanuit verschillende invalshoeken naar je persoonlijke situatie te kijken heeft het mij inzicht gegeven in de paden die ik aan het bewandelen ben en was ik instaat deze te herijken. De oefeningen die we gedaan hebben resulteerde in het opnieuw ervaren van mijn talenten en de wijze waarop ik deze optimaal kan inzetten voor mijn persoonlijke doelstellingen. Bedankt Marlijn en Kristel voor deze bijzondere ervaring.” 19 januari 2013.

Joop van der Donk: “Dag Marlijn en Kristel, Het was een intensieve en waardevolle dag. Jullie prachtige oefeningen stuurden me op reis met een rugzak vol bagage. De verzamelde denkkracht van de groep heeft me erg gestimuleerd om nu door te zetten met mijn schrijftrainingen en mijn boek. De steun van de medecursisten (“we gaan je concreet helpen”) deed me goed. Eerlijkheid loont. Veel dank voor de training! Met vriendelijke groet, Joop van der Donk.” 18 januari 2013

Jan Wierenga: “Ik heb dit jaar een eendaagse training bij Marlijn en Kristel gevolgd. Leerzame dag geleid door twee integere coaches. Dankzij hun weer een stap in de goede richting kunnen zetten.” 19 januari 2013.

Annelies Köhnen – van Oudenaarde: “Marlijn en Kristel hebben een waardevolle begeleiding gegeven in de zoektocht naar mijn kwaliteiten en hoe ik die kan inzetten in mijn zakelijk- en privéleven. Door daarbij ook hun persoonlijke ervaringen te delen, werd het een dialoog die voor mij heel prettig werkte.” 20 januari 2013.

Suzanne Gieling: “Was een leuke en verhelderende ochtend. Je krijgt weer nieuwe inzichten door jezelf door de ogen van een ander te zien. Door een aantal voor jou uitdagende vragen te bespreken met mensen die je niet kent, en die dus ook vanuit een ander gezichtspunt naar de dingen en naar jou kijken, ontstaan er nieuwe openingen en mogelijkheden, die je nog niet in jezelf had ontdekt. Al wandelend ontstaat er een richting en een weg…Stap voor stap… Een echte aanrader!”  4 november 2012.

Stefanie van der Meer: “Hallo Kristel en Marlijn, Het is inmiddels een dikke week geleden dat ik bij jullie ben geweest en ik kijk er met een goed gevoel op terug. Ik had niet een concreet beeld wat ik van deze dag moest verwachten en wat voor personen/deelnemers ik zou aantreffen. Dit is ook een sterk punt voor jullie nieuwe deelnemers, het is voor iedereen! Zowel zakelijk gericht, ondernemers, mensen vanuit privé omstandigheden, mensen die kleine stappen willen zetten of nog geen gericht doel hebben maar ook ambitieuze mensen met duidelijke doelen/plannen en plan van aanpak. Dat vond ik zo interessant en leuk. En is ook aantrekkelijk voor nieuwe mensen. Ik had een aardig duidelijk doel en wist van te voren welke richtingen mijn interesses lagen en waar ik aan wil gaan werken. De training heeft dit versterkt. Het is nu zaak hier tijd voor vrij te maken en onderzoek te gaan doen en stappen in te gaan zetten. Ik ben al een aantal gesprekken aangegaan met mensen om mij heen ivm mijn ontwikkeling en hun kennis. Dit is deel van het onderzoek wat ik de komende tijd ga doen. Mocht ik vragen hebben of aanvullingen nodig hebben weet ik jullie te vinden en maak ik graag gebruik van jullie kennis en vaardigheden! Bedankt voor jullie hulp en inzet in de training! Ik heb het ontzettend naar mijn zin gehad! Groet, Stefanie van der Meer.” 28 januari 2013

Rogier de Moel: “Kristel en Marlijn zijn twee toppers op het gebied van loopbaanbegeleiding. De Jump! groepsbijeenkomst wordt gehouden in een huiselijke setting op een prachtige plek in de Betuwe. In een informele, ongedwongen setting komen met behulp van creatieve oefeningenspontaan de mooiste gesprekken op gang. Over jezelf, je dromen en (het bepalen van) je eigen toekomst.” 6 september 2012. Belangrijkste kwaliteiten: Aangenaam, hoge integriteit en creatief .

Laura Smans: “De Talentenjump! stimuleert je om weer eens de puntjes op de i te zetten, met behulp van het 4-fasensysteem. Door middel van interessante oefeningen kom je steeds dichter bij jezelf, je ambities het loopbaan pad wat je wilt volgen. Kristel en Marlijn begeleiden je tijdens de fasen op een betrokken en prettige wijze in een informele setting.” 11 september 2012. Belangrijkste kwaliteiten: Aangenaam, deskundig en creatief.

Ard Agteresch: “Ook als ZZP’er moet je je blijven ontwikkelen, vind ik. De aanpak van Jump! Talentontwikkeling sprak me om verschillende redenen aan. In de eerste plaats hun methodiek. Daarin ga je wel degelijk ‘de diepte in’, maar zit je niet vast aan een maandenlang traject. Met hun 4-fasenaanpak zit je al binnen één dag op het juiste spoor, onder meer dankzij verrassende vragen en oefeningen. Tel daarbij de informele setting op, waarin je samenwerkt met andere mensen. Dat maakte het niet alleen gezellig, maar leverde me ook nieuwe inzichten op.” 10 september 2012. Belangrijkste kwaliteiten: Fantastische resultaten, deskundig en creatief.

Joy Lodarmasse: “Jump! geeft je wat de naam doet vermoeden. Met creatieve methodes ga je in een inspirende omgeving aan de slag en voel je al vrij snel je hart spreken in plaats van je hoofd. De energie die dan van binnenuit vrij komt makes you Jump!” 6 september 2012.

Bineke Lagerweij: “In vier overzichtelijke stappen, met leuke, verrassende oefeningen tussendoor, helpt Jump! je met het maken van een persoonlijk ontwikkelplan.” 6 september 2012.  Belangrijkste kwaliteiten: Aangenaam, hoge integriteit en creatief.

Sharon Peters-de Vries: “Werken met Jump! heb ik ervaren als een feestje. Twee enthousiaste vrouwen die enorm aanvullend en versterkend op elkaar werken. Jump! neemt je mee in een prachtig proces waarin je aan het denken wordt gezet over je talenten en hoe je deze kunt gaan toepassen in je werk maar ook prive. Marlijn en Kristel zijn twee vakvrouwen die vol passie hun eigen talenten gebruiken om andere mensen verder te helpen in het ontdekken van hun talenten. Jump! is professioneel, innovatief en inspirerend. Een aanrader voor bedrijven die volop bezig zijn met het behouden van hun talenten.” 3 oktober 2012. Belangrijkste kwaliteiten: Deskundig, hoge integriteit en creatief.

Femke Talen: “Beste Marlijn en Kristel, Er is een week verstreken sinds de loopbaanwandeling. En het heeft me veel goeds gebracht. Vooral het inzicht dat ik eigenlijk hartstikke gelukkig ben in m’n huidige baan. Het past erg goed bij wie ik ben. Vooral de eerste oefening heeft me dit doen inzien. De tips vanuit de vragen hebben me dichter bij mezelf gebracht. Meer in mijn kracht gezet en dat voelt goed! Bedankt voor de betrokkenheid, warmte en een mooi advies op het einde hoe nu verder te gaan. Erg bedankt voor de inspiratie! Hartelijke groet Femke Talen.” 30 juli 2016

Rianne Ekris: “Marlijn en Kristel bedankt voor jullie coachingswandeling! Ik heb het als relaxt, open en laagdrempelig en vooral nuttig ervaren. Door de oefeningen en de manier van vragen stellen en doorvragen heb ik nieuwe inzichten gekregen, nieuwe inspiratie gekregen, nieuwe energie opgedaan, heb lekkere praktische tips gekregen waar ik nu lekker mee aan de slag kan en bovenal ben ik lekker in beweging gezet in mijn hoofd. Heerlijk om te ervaren. Echt een aanrader voor iedereen die het gevoel heeft even vast te zitten en/of nieuwe inspiratie kan gebruiken.” 28 juli 2016